Besplatna dostava ⋅ Ekološki materijali ⋅ Samolepljive

Wall Murals 4 Me - FacebookWall Murals 4 Me - InstagramWall Murals 4 Me - Pinterest

Odabir motiva i autorska prava motiva sa tapete

Datum: 05.04.2018

Sada kada ste odlučili da svoj prostor ulepšate personalizovanom tapetom, preostaje da nađete adekvatan motiv koji će se uklopiti u Vaš ambijent. Međutim, nije to baš lako. Treba da pronađete grafiku ili fotografiju za tapetu po meri koja Vam se sviđa. Onda, taj motiv treba da bude dovoljno kvalitetan da bi se u štampi dobio adekvatan kvalitet otiska što je posebna priča, jer većina štampara nudi piratske fotografije koje pronalazi isključivo na internet pretraživačima, a koje često imaju nedovoljnu rezoluciju i onda otisci imaju “zrnastu” strukturu štampe ili vidljivu pikselizaciju (zamućena slika ili pojava “kvadratića” po ivicama objekata na slici) zbog veštačkog uvećanja nedovoljno kvalitetnih fotografija.

 

Kako biste sve ovo izbegli, dovoljno je da posetite stranu https://rs.wallmurals4.me/kreirajte-tapetu i izaberet motiv za svoju tapetu po meri. U našoj prodavnici personalizovanih tapeta možete kroz pretragu po kategorijama ili upotrebom direktnog pretraživača po ključnoj reči, u ponudi od preko 85 miliona fotografija ili crteža visoke rezolucije, izabrati adekvatno rešenje za svoj zid. Takođe, ukoliko imate i ličnu fotografiju u visokoj rezoluciji, možete je uploadovati i naručiti štampu baš te fotografije, čime Vaš enterijer zaista postaje potpuno unikatan i to zaista jeste prava tapeta po meri, zar ne?


Licence i prava na fotografiju

Za sve poslovne korisnike, licenca je vrlo važna zbog autorskih prava. Svi motivi iz naše ponude su pokriveni licencom kompanije 123RF.com čije motive distribuiramo, tako da nijedan kupac neće imati ni najmanji problem oko upotrebe ovih stock fotografija u poslovnoj primeni.


Kontrola kvaliteta

Svi motivi pre štampe podležu unutrašnjoj kontroli kvaliteta kako se gore navedene pojave ne bi nikada desile. Za svaki motiv iz naše ponude garantujemo vrhunski kvalitet otiska na nivou fotografije na adekvatnom materijalu.

Ovaj sajt koristi se kolačićima (eng.cookies) u cilju što boljeg iskustva naših korisnika. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. OK