Besplatna dostava ⋅ Ekološki materijali ⋅ Samolepljive

Wall Murals 4 Me - FacebookWall Murals 4 Me - InstagramWall Murals 4 Me - Pinterest

Kako poručiti

Kako teče proces poručivanja?

 

Poručite svoju personalizovanu tapetu u nekoliko jednostavnih koraka!

Iskoristite svoju omiljenu privatnu fotografiju ili odaberite profesionalnu fotografiju iz naše galerije u kojoj su fotografije sortirane po kategorijama. Ukoliko u našoj galeriji ne pronađete motiv koji želite, možete da pretražujete bazu našeg pratnera 123rf.com od preko 90 miliona fotografija koristeći polje ‘’Search by keywords’’. Molimo Vas da prilikom pretraživanja koristite relevantne ključne reči na engleskom jeziku kako biste skratili vreme pretrage i dobili što bolje rezultate pretrage.

Kada odaberete sliku koju želite da pretvorite u tapetu (ili upload-ujete svoju sliku) potrebno je da jednostavno unesete dimenzije svog zida u polja predviđena za to i nakon toga centrirate polje onako kako želite da izgleda tapeta. Kada ste sigurni da je to slika koju želite za svoju tapetu, potrebno je da kliknete na polje ‘’Dodaj u korpu’’ i nakon toga možete započeti proces poručivanja i popunjavanja podataka ili trenutni proizvod ostaviti u korpi i nastaviti razgledanje sajta. Potrebno je da prilikom procesa poručivanja popunite sva neophodna polja koja se tiču Vaših kontakt informacija i adrese za isporuku. Nakon klika na polje ‘’Završi kupovinu’’ dobićete email sa brojem Vaše porudžbine, Vašim kontakt informacijama i sličicom tapete koju ste odabrali. Ukoliko primetite bilo kakvu grešku u ovim podacima, molimo Vas da odmah reagujete slanjem email-a na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bismo reagovali na vreme, pre štampanja i slanja Vaše porudžbine.

Imajte na umu da Vam naš tim dizajnera stoji na raspolaganju i da postoji mogućnost raznih izmena - primene filtera, efekata, dodatka slova, logo-a kompanije… Potrebno je samo da nam pošaljete email sa željenim izmenama. Takođe, imajte na umu da ukoliko želite da iskoristite svoju fotografiju za tapetu, potrebno je da se složite sa izjavom da imate prava na priloženu fotografiju kao i da fotografija mora biti odgovarajućeg kvaliteta (i pri tome ne veća od 9 mb). Ukoliko niste sigurni da li je Vaša fotografija odgovarajućeg kvaliteta ne brinite. Naš tim svakako pregleda svaku porudžbinu pre štampanja i ukoliko primetimo bilo kakve neregularnosti bićemo slobodni da Vas kontaktiramo email-om.

Ovaj sajt koristi se kolačićima (eng.cookies) u cilju što boljeg iskustva naših korisnika. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. OK