Besplatna dostava ⋅ Ekološki materijali ⋅ Samolepljive

Wall Murals 4 Me - FacebookWall Murals 4 Me - InstagramWall Murals 4 Me - Pinterest

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih problema ili nejasnoća prilikom procesa odabira fotografija za Vašu tapetu, poručivanja ili plaćanja budite slobodni da kontaktirate našu korisničku podršku putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Rado ćemo odgovoriti na svaku Vašu poruku i uvek se truditi da pronađemo najbolje rešenje za naše korisnike kako biste Vi i Vaši zidovi bili zadovoljni našim tapetama.

Ukoliko imate neki predlog za saradnju, neku dodatnu želju ili zahtev kontaktirajte nas putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a ukoliko ipak spadate u profesionalne kupce i želite da opremite svoj poslovni prostor možete koristiti e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . 

Možete nas kontaktirati i telefonom na broj +381695303502

Naše radno vreme je 8-16h.

Ovaj sajt koristi se kolačićima (eng.cookies) u cilju što boljeg iskustva naših korisnika. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. OK