Besplatna dostava ⋅ Ekološki materijali ⋅ Samolepljive

Wall Murals 4 Me - FacebookWall Murals 4 Me - InstagramWall Murals 4 Me - Pinterest

Reklamacije i povraćaj novca

Sve naše tapete se rade po porudžbini, samo za Vaš zid po merama Vašeg zida i sa motivima po Vašem izboru.

U skladu sa tim, naš sajt nije u mogućnosti da ponudi povraćaj, zamenu ili refundaciju za svoje proizvode osim u slučaju netačnih, oštećenih ili neispravnih i to u roku od 30 dana od dana dospeća. Iako pažljivo proveravamo svaku porudžbinu pre pakovanja i slanja, ukoliko primite proizvod koji je oštećen ili neispravan molimo Vas da kontaktirate naš korisnički servis putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona +381605303502 za detaljne instrukcije.

 

U slučaju oštećene ili neispravne tapete molimo Vas da pratite sledeće instrukcije i ubrzo ćemo Vam poslati novi proizvod:

  1. Molimo Vas uslikajte oštećenje ili grešku; ukoliko je pakovanje blo oštećeno molimo Vas da uključite i tu fotografiju.
  2. Fotografije nam pošaljite na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Molimo Vas da u email-u napišete detalje porudžbine - broj porudžbine i kratak opis razloga vraćanja.
  3. Odgovor od nas dobićete u roku od jednog radnog dana.

 

Ukoliko oštećenje ili greška nisu očigledni na fotografijama zadržavamo pravo da zatražimo dodatne informacije ili da nam pošaljete proizvod na proveru pre nego što proces povraćaja sredstava bude započet.

Ovaj sajt koristi se kolačićima (eng.cookies) u cilju što boljeg iskustva naših korisnika. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. OK