Besplatna dostava ⋅ Ekološki materijali ⋅ Samolepljive

Wall Murals 4 Me - FacebookWall Murals 4 Me - InstagramWall Murals 4 Me - Pinterest

O našoj kompaniji

Wall Murals 4 Me (wallmurals4.me) je online prodavnica personalizovanih tapeta osnovana od strane preduzeća Ultraplanet d.o.o. sa sedištem u Zrenjaninu, Srbiji. Početak poslovanja vezujemo za 2002. godinu od kada smo u poslu sa proizvodnjom grafke velikih formata i možemo slobodno reći da smo tokom vremena izgradili prepoznatljivo ime i uslugu u ovom delu sveta, za proizvode iz VISCOM oblasti. Kako smo tokom svog poslovanja opremili stotine objekata profesionalnih kupaca potpuno personalizovanim štampanim muralima i izgradili veliko iskustvo u ovoj oblasti, odlučili smo da svoju ponudu proširimo i na privatne kupce iz čitave Srbije sa željom da svima pružimo vrhunski kvalitet proizvoda i usluge dostave po najboljoj ceni.

 

Svi motivi prikazani u našoj ponudi su potpuno legalni i licencirani u saradnji sa našim partnerima sa 123RF.com.

 

Ovi elementi su nam osnova za stvaranje vrhunskih proizvoda izvedenih tehnologijom digitalne štampe poslednje generacije, a besplatna isporuka na bilo koju adresu u Srbiji je svakako garancija brze i sigurne isporuke.

Ovaj sajt koristi se kolačićima (eng.cookies) u cilju što boljeg iskustva naših korisnika. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. OK