Besplatna dostava ⋅ Ekološki materijali ⋅ Samolepljive

Wall Murals 4 Me - FacebookWall Murals 4 Me - InstagramWall Murals 4 Me - Pinterest

Tehnologija izrade i materijali

Tehnologija izrade je zasnovana na UV digitalnoj štampi velikog formata poslednje generacije sa nultom emisijom isparenja, u skladu sa preporukama EU vezano za standarde u opremanju unutrašnjih prostora štampanom grafikom, te je štampa u potpunosti neškodljiva po ljudsko zdravlje. Svi motivi koji su u ponudi na našem portalu prilagođavaju se u potpunosti Vašim dimenzijama, a naši dizajneri sa velikom pažnjom još jednom kontrolišu svaki Vaš zahtev, kako bi konačan proizvod bio u propisanom nivou kvaliteta izrade. Otiske karakteriše visoka rezolucija štampe od 1440dpi kojom se na print medijum verno prenosi svaki detalj izabranog motiva.

Svaki mural se isporučuje odštampan iz delova širine maksimalno 1m. U paketu sa muralom dobijate preview slike, kao i tehničko uputstvo za instalaciju na engleskom jeziku i originalni račun o izvršenoj transakciji. Takođe, u svakom trenutku na raspolaganju Vam je i naš YouTube kanal na kojem možete videti video instrukcije za naručivanje i instalaciju murala. Svakako, za postizanje vrhunskog izgleda Vašeg murala, naša preporuka je da uvek angažujete lokalnog profesionalca za postavku tapeta.

Ovaj sajt koristi se kolačićima (eng.cookies) u cilju što boljeg iskustva naših korisnika. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. OK